Redovisningsbyrå Södertälje – de 10 bästa 2023

Södertälje är hemvist för några av de allra största företagen i Sverige, såsom AstraZeneca och Scania. Förutom de två stora jättarna finns det också mängder av mindre enskilda firmor och aktiebolag som kan behöva understöd med redovisning och bokföring. Alla som har ett företag och vill undkomma att själv behöva lägga ner tid på det administrativa arbetet kan använda sig av vår tjänst för att hitta en lämplig redovisningskonsult som tar över det ansvaret. Vår tjänst är kostnadsfri att använda och det går att begära offerter direkt på hemsidan.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning

Franso Redovisning AB

Google Icon

Inga recensioner

Franso Redovisning AB är en byrå som förstår entreprenörskapets förutsättningar och utmaningar. Byrån har lång erfarenhet av att arbeta med ekonomi och med sin spetskompetens skräddarsyr de lösningar utifrån varje enskilt företags behov.

 • Grundades 2009
 • 11 anställda
 • Morabergsvägen 33 a, 152 42 Södertälje
/5
/5
/5

TS Redovisning AB

Google Icon

Inga recensioner

TS Redovisning AB är auktoriserade av Srf och verkar som en digital redovisningsbyrå som finns på nätet. Deras tjänsteutbud består av bokföring, löner, bokslut, deklarationer och rådgivning i ekonomiska frågor.

 • Grundades 2019
 • 2 anställda
 • Bergviksgatan 6G, 152 44 Södertälje
/5
/5
/5

RedovisningsHuset i Södertälje AB

Google Icon

Inga recensioner

RedovisningsHuset i Södertälje AB har en unik affärsmodell som bygger på att företag kan abonnera på ekonomitjänster. I erbjudandet ingår årligen återkommande uppgifter och även rådgivning kring de områdena.

 • Grundades 1984
 • 24 anställda
 • Sydhamnsvägen 55-57, 151 38 Södertälje
/5
/5
/5

Carlstedt & Lindh AB

Google Icon

Inga recensioner

Carlstedt & Lindh AB är en mindre revisionsbyrå där man genom att skapa en god kundkontakt bidrar till positiva utvecklingsmöjligheter. Bolaget är erfarna rådgivare i företagsekonomiska frågor och kombinerar sina övriga tjänster med det.

 • Grundades 2005
 • 13 anställda
 • Morabergsvägen 33 B, 152 42 Södertälje
/5
/5
/5

Anoroc Redovisning i Södertälje AB

Google Icon

Inga recensioner

Anoroc Redovisning i Södertälje AB kan med sin erfarenhet guida sina kunder till ett lönsamt företagande. Byrån arbetar för att vara bäst på det de gör, och fokuserar på att erbjuda kvalitet till alla sina kundföretag.

 • Grundades 2011
 • 2 anställda
 • Klockarvägen 114, 151 61 Södertälje
/5
/5
/5

SEAM Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

SEAM Redovisning tar fram unika lösningar för varje enskilt kundföretag. Byrån kan ta hand om hela redovisningen och hjälper till att förbättra företagets ekonomiska situation. Bokföringen sker digitalt via molntjänster för största möjliga smidighet.

 • Grundades 1993
 • 5 anställda
 • Morabergsvägen 33 B, 152 42 Södertälje
/5
/5
/5

Småstadens Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

Småstadens Redovisning vill med sina tjänster göra det roligt att vara företagare. Därför utvärderas och uppdateras deras tjänsteutbud på kontinuerlig basis, för att deras erbjudande alltid ska matcha de behov som finns inom redovisning och lönehantering.

 • Grundades 2017
 • 5 anställda
 • Västra Mälarehamnen 2, 151 36 Södertälje
/5
/5
/5
bilde

Södertälje är en stor exportör

På många sätt är Södertälje en ort som är tacksam för företagare. 6 % av Sveriges totala export kommer från Södertälje, och totalt finns det drygt 7500 företag på orten. Av de 7500 företagen är omkring 4400 av dem aktiebolag. 9 av 10 företag i Södertälje har mindre än tio anställda, vilket betyder att de flesta företagen här är mindre. Det är där vi vill komma in i bilden och hjälpa företagare att faktiskt ha en ärlig möjlighet att kunna optimera och förbättra verksamheten. Det gör vi genom vår förmedlingstjänst som är enkel att använda när man vill hitta en redovisningskonsult i Södertälje. 

Företag och bokföringslagen 

I bokföringslagen regleras hur en bokföring ska upprättas. Ett företag måste följa de riktlinjer som finns i lagen. Det finns också regelverk kring hur man ska avsluta bokföringen när ett räkenskapsår har tagit slut. Beroende på vilken företagsform man har ska räkenskapsårets bokföring avslutas på olika vis. Alla bolag är skyldiga att följa de regler som framkommer i den här lagen. När man anlitar en redovisningskonsult i Södertälje kommer denne upprätta bokföringen enligt de regler som finns. 

Pris för redovisningskonsult i Södertälje

Om du vill veta vilket pris du får betala för en redovisningskonsult i Södertälje är vår rekommendation att du fyller i vårt offertformulär. Den absolut största fördelen med att göra det är att du får flera erbjudanden och att du därför kan jämföra dem med varandra. Det gör det enklare för dig som har ett företag att få den hjälp du behöver till ett pris som känns rimligt.

Vi skickar inte ut några offerter, utan det vi gör är att vidarebefordra din förfrågan till de redovisningskonsulter i Södertälje som har valt att ansluta sig till vår tjänst, det vill säga bland annat de som du har kunnat läsa mer om i listan här ovanför. Det är sedan de som går igenom vilka behov du har och ser om deras tjänster kan matcha din förfrågan. De byråer som kan erbjuda sin service kommer höra av sig till dig.

Redovisningskonsult på distans eller på plats i Södertälje

En del av de redovisningskonsulter som vi presenterat här ovanför arbetar på distans, medan andra har sina kontor i Södertälje. Det gör att det blir flexibelt för dig som kanske inte alltid är på plats på orten utan som reser i arbetet och ändå vill ha kontakt med den du samarbetar med. Du får också en chans att hitta en redovisningskonsult med specialistkompetens om det så behövs, eftersom många väljer att arbeta via internet och då inte är bundna till att finnas på samma ort hela tiden.