Om oss

Redovisningskonsult.se är en tjänst som matchar företagare och privatpersoner med redovisningskonsulter. Målet med tjänsten är att göra det enklare både för den som behöver en redovisningskonsult och för konsulterna själva.

Eftersom du som har en näringsverksamhet får offerter från flera redovisningskonsulter blir processen med att hitta rätt redovisningskonsult mycket enklare. Att du kan jämföra olika redovisningskonsulter med varandra vad gäller priser och erbjudanden bidrar till en ökad transparens. 

Redovisningskonsulterna som använder våra tjänster kan på samma sätt undkomma processen med att hitta de erbjudanden som passar dem bäst. Genom att vi hanterar förfrågningar från olika näringsverksamheter kan redovisningskonsulterna enkelt välja bland de uppdrag som passar dem bäst. 

Oavsett om du är redovisningskonsult eller näringsidkare är det huvudsakliga målet med vår tjänst att du ska kunna spara tid. Vi har alltid ett team som arbetar för att det ska gå så enkelt, snabbt och smidigt som möjligt. 

Om du letar efter en redovisningskonsult, eller om du själv är redovisningskonsult, och vill använda dig av vår tjänst är du välkommen att ta kontakt med oss via vår hemsida. Vi hoppas att du får stor glädje av vår hjälp!