Om oss

Redovisningskonsult.se är en tjänst som matchar företagare och privatpersoner med redovisningskonsulter. Målet med tjänsten är att göra det enklare både för den som behöver en redovisningskonsult och för konsulterna själva.

Eftersom du som har en näringsverksamhet får offerter från flera redovisningskonsulter blir processen med att hitta rätt redovisningskonsult mycket enklare. Att du kan jämföra olika redovisningskonsulter med varandra vad gäller priser och erbjudanden bidrar till en ökad transparens. 

Redovisningskonsulterna som använder våra tjänster kan på samma sätt undkomma processen med att hitta de erbjudanden som passar dem bäst. Genom att vi hanterar förfrågningar från olika näringsverksamheter kan redovisningskonsulterna enkelt välja bland de uppdrag som passar dem bäst. 

Oavsett om du är redovisningskonsult eller näringsidkare är det huvudsakliga målet med vår tjänst att du ska kunna spara tid. Vi har alltid ett team som arbetar för att det ska gå så enkelt, snabbt och smidigt som möjligt. 

Om du letar efter en redovisningskonsult, eller om du själv är redovisningskonsult, och vill använda dig av vår tjänst är du välkommen att ta kontakt med oss via vår hemsida. Vi hoppas att du får stor glädje av vår hjälp!

bilde

Du hittar oss här

Tjuvholmen allé 3, 0252 Oslo, Norge

Lead Service AS Org.nr. 922 997 454 (Norge)

hei@leadservice.no

09.00 - 17.00 alla dagar

Du kan mejla oss när som helst och vi gör vårt bästa för att svara dig samma arbetsdag.

Vi samarbetar med Nordlex.no

Nordlex.no logo

Våra värderingar

Checkmark

Solida partners

Alla våra samarbetspartners kvalitetssäkras noggrant av oss. Det betyder att du kan känna dig trygg när du använder våra tjänster.

Checkmark

Erbjudande inom kort tid

Du behöver bara lämna in dina uppgifter en gång. Kort därefter får du erbjudanden från tre olika leverantörer.

Checkmark

Erbjudanden nära dig

Vi identifierar de leverantörer som ligger närmast dig och har relevant erfarenhet. Du kommer därför att få erbjudanden endast från dem som kan utföra ditt uppdrag på bästa möjliga sätt.

Checkmark

Gratis och icke bindande erbjudande

Det kostar dig ingenting att använda våra tjänster. Alla erbjudanden du får är helt icke bindande och du bestämmer själv vem du vill svara på.

Checkmark

Alltid 3 erbjudanden

Vi ger dig alltid tre erbjudanden från relevanta och pålitliga leverantörer. Detta gör att du kan jämföra priserna och välja det erbjudande som passar dig bäst.

Checkmark

Enkel användning

Formuläret är lätt att fylla i och tar mindre än en minut att fylla i. Du får sedan ett e-postmeddelande med erbjudanden som du kan studera i lugn och ro.

Möt vårt team

Möt det engagerade teamet bakom Redovisningskonsult. Alla är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av våra tjänster, utan kostnad. Vi har hjälpt många svenskar att hitta bättre och billigare revisorer.

bilde

Didrik Sundal

Chief Executive Officer

didrik@leadservice.no
bilde

Håkon Hess

Chief Technology Officer

haakon@leadservice.no
bilde

Simen Tokerød Bergo

Full-Stack Developer

simen@leadservice.no
bilde

Aksel Hellerud

Brand Strategist

aksel@leadservice.no