Redovisningsbyrå Stockholm: de 10 bästa 2023

Företag av varierande storlekar kan ha stor nytta av att anlita en kunnig redovisningskonsult i Stockholm. De områden en redovisningskonsult kan hjälpa till med är många. Letar du efter en bra redovisningskonsult i Stockholm kan du få bra tips på vem du kan vända dig till här. Nedan presenterar vi några av de allra bästa konsulterna i huvudstaden, och på den här sidan kan du begära att få offerter.

FÅ 3 ERBJUDANDEN
Om vår bedömning

Din Bokföring

Google Icon

Inga recensioner

Din Bokföring erbjuder tjänster som har samma kvalitet som på internationella företag, men till betydligt bättre priser. Byrån kan hjälpa till med bokslut, löpande bokföring, deklarationer, löneadministration och skatterådgivning. Här får du även kvalificerad rådgivning inom företagsekonomi.

 • Grundades 2017
 • 2 anställda
 • Norrbackagatan 70c, 113 34 Stockholm
/5
/5
/5

Ekonomibolaget

Google Icon

Inga recensioner

Ekonomibolaget AB är redovisningsbyrån som värdesätter att ge råd som kan göra ett företag mer lönsamt. All rapportering som görs är anpassad efter den enskilda kunden för att på det sättet ge ett mervärde. Här får du hjälp av auktoriserade redovisningskonsulter och certifierade affärsrådgivare.

 • Grundades 2005
 • 14 anställda
 • Tysta gatan 4, 115 20 Stockholm
/5
/5
/5

Slipp Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

Den digitala redovisning som Slipp Redovisning erbjuder ditt företag kommer innebära minimalt arbete från din sida. Här erbjuds alla företag ett fast och lågt pris för redovisningstjänster, automatisk digital överföring av verifikationer samt en personlig redovisningskonsult.

 • Grundades 2014
 • Kungstensgatan 60, 113 29 Stockholm
/5
/5
/5

Saldo Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

I över 20 år har Saldo Redovisning arbetat aktivt för att göra redovisningen så enkel och effektiv som möjligt, utan några krångliga omvägar. Bolaget erbjuder bland annat redovisningstjänster, affärsutveckling, outsourcing och lönehantering – allt för att alla tjänster ska finnas under samma tak.

 • Grundades 2000
 • 22 anställda
 • Folkungagatan 108, 116 30 Stockholm
/5
/5
/5

Simsons Redovisningsbyrå AB

Google Icon

Inga recensioner

En lång erfarenhet gör att Simsons Redovisningsbyrå AB kan ta ditt företag till nästa nivå. De redovisningstjänster som erbjuds är digitala, vilket innebär att informationsöverföringen är smidig. Det här är ett företag som arbetar för att alla deras kunder ska kunna optimera och maximera sina förutsättningar.

 • Grundades 2013
 • 2 anställda
 • Tomtebogatan 51, 113 38 Stockholm
/5
/5
/5

Global Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

Skatt, administration, juridik och ekonomi är de områden som Global Redovisning är experter inom. Byrån hjälper allt från enskilda firmor till aktiebolag samt handelsbolag och kan bistå med allt från redovisning till konsultationer vid ny- och ombildningar.

 • Grundades 2001
 • 7 anställda
 • Rehnsgatan 5, 113 57 Stockholm
/5
/5
/5

Ecit

Google Icon

Inga recensioner

Effektiva digitala lösningar i kombination med en stor kunskap om näringslivet och företagande är det som utmärker Ecit. De tjänster bolaget erbjuder kommer bidra till en bättre ekonomisk insikt. Byrån har tjänster inom redovisning, IT och och lönehantering.

 • Grundades 2004
 • 103 anställda
 • Lustgårdsgatan 19, 112 51 Stockholm
/5
/5
/5

Ludvig & CO

Google Icon

Inga recensioner

Med Ludvig & CO kan alla småföretag få bättre kontroll över sin ekonomi. Byrån gör allt som ingår i redovisning och anpassar sina tjänster efter varje kunds unika behov. Här erbjuds du en personlig rådgivare och smidiga lösningar genom en egen app för verifikationsöverföring.

 • Grundades 2017
 • 939 anställda
 • Warfvinges väg 32, 112 51 Stockholm
/5
/5
/5

BQ Redovisning

Google Icon

Inga recensioner

BQ Redovisning kan användas av medelstora och stora företag. Det här är en trygg byrå som arbetar aktivt med digitalisering för att underlätta för kunderna och kombinerar det med en personlig rådgivning och service. Bolagets mål är att hjälpa sina kunder till en bättre framtid.

 • Grundades 2016
 • 14 anställda
 • Kungsgatan 29, 111 56 Stockholm
/5
/5
/5

Parsells Revisionsbyrå AB

Google Icon

Inga recensioner

Det personliga engagemanget och kundanpassade tjänster är navet i Parsells Revisionsbyrå AB. Bolaget är experter inom såväl revision som närliggande områden och med sin långa erfarenhet inom området kan de åstadkomma ett effektivt samspel med sina kunder.

 • Grundades 1987
 • 14 anställda
 • Floragatan 10 B, 114 31 Stockholm
/5
/5
/5
bilde

Vad innebär redovisning?

Redovisning är något som alla företag behöver göra. För att förklara det väldigt enkelt kan man säga att redovisning handlar om all slags dokumentation och rapportering som rör företagets transaktioner och ekonomi. Det betyder att redovisning är allt från löpande bokföring till upprättandet av årsbokslut och årsredovisning.

Beroende på vilken företagsform du har och hur stort företaget är så gäller olika redovisningsregler. Du kan utgå från att ju större företaget är, desto fler och mer omfattande krav finns det på företagets redovisning. Men, oberoende av hur stort företaget är så krävs det alltså redovisning enligt något av de olika regelverk som finns. En redovisningskonsult i Stockholm kan hjälpa dig och ditt företag att göra redovisning som stämmer överens med de krav som finns. 

Få bokföringshjälp eller rådgivning

Du kan anlita en redovisningskonsult i Stockholm för att låta denne sköta hela företagets löpande bokföring. Det går lika bra att arbeta med konsulten på distans eftersom det arbetet går att göra oberoende av var konsulten befinner sig. Om du hellre vill göra den löpande bokföringen själv och endast vill anlita en redovisningskonsult när det är dags för deklarationer och redovisningstider så går det också bra. 

En fördel med att ha en extern redovisningskonsult är att denne kommer bli expert på just ditt företag och din verksamhet. Med den kompetens de besitter om allt som rör ekonomi kommer den du samarbetar med kunna komma med nyttiga insikter och förslag på förbättringar du kan göra i företaget för att optimera verksamheten. Den mångsidiga kunskapen gällande budgetering och ekonomiska frågor kan alltså komma dig till gagn på flera sätt än att den bara ger dig mer tid till att göra det du egentligen vill.

Hitta en bra redovisningskonsult i Stockholm

Vill du anlita en bra redovisningskonsult i Stockholm kan vi hjälpa dig. Vår tjänst är en modern lösning som låter kunder och konsulter komma i kontakt med varandra. En av de stora fördelarna med det här är att du som företagare kan välja den redovisningskonsult som passar allra bäst för dig, medan konsulterna i sin tur kan välja sådana uppdrag som de är extra intresserade av. Det bådar för långsiktiga och trygga samarbeten för båda parterna, vilket vi vet är nyckeln till att ett företag ska kunna växa i storlek och öka sin omsättning.

Välkommen att skicka in en förfrågan via vår hemsida om du vill komma i kontakt med redovisningskonsulter i  Stockholm. De konsulter som sedan kommer återkomma till dig med erbjudanden är antingen auktoriserade av FAR eller SRF. Om du skickar in en förfrågan via vår hemsida är den aldrig någonsin bindande. Det betyder att du i lugn och ro kan läsa igenom alla erbjudanden du får för att sedan bestämma om du vill gå vidare med någon kandidat.